Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vilken veckodag hämtas mina sopor?

.
Lidingö stad Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • mina sidor för vatten och avfall kan du bland annat se vilken veckodag vi hämtar ditt hushållsavfall.

  Du loggar in med ditt personnummer och kundnummer, som finns på din faktura.

  Har du problem med inloggningen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 08-731 33 03 eller via vårt kontaktformulär.

  Lidingö stad
 • Hej,
  1. Nu när det är så varmt blir det stark lukt från matavfallstunnorna. Kan ni tömma oftare?
  2. Jag vill också meddela att jag har ny mail-adress, se nedan. De som jag angett tidigare går inte att använda.

  Hälsningar
  Gunilla Bodin
 • Hej,

  Sophämtningsabonnemangen är ändringsbara och du kan själv bestämma hur ofta du vill ha tömning. När det gäller matavfall så erbjuder vi antingen varannan eller varje veckas tömning.

  För att ändra i abonnemangen, samt uppdatera kontaktuppgifter, så kan du höra av dig till oss via vårt kontaktformulär eller telefon 08-731 30 00. Sophämtningen hanteras av Teknik- och fastighetsförvaltningen som finns under knappval 5.

  Med vänlig hälsning
  Kundcenter Lidingö stad
  Sofia
 • Hej! Jag gör medlemstidningen för Högberga-Breviks villaägareförening. Jag vill göra  en lista i tidningen på på de olika dagarna för tömning av hushållssopor för vårt område och vilka regler som gäller. Jag tror att det skulle vara värdefullt för våra läsare. Jag vet att det är olika för olika kunder och avtal. Stort kärl/litet kärl och om man har tömning varje vecka eller varannan vecka. Finns det ett körschema för de olika avtalen? Är det också olika om man bor i Högberga eller Brevik? Hur långt från gatan måste kärlet stå? Och visst ska handtaget vara vänt mot gatan? Vilken tid på tömningsdagen ska kärlet senast ställas ut? 06.30?
  Andreas Lindberg
 • Hej Andreas!

  Man kan välja mellan olika storlekar av kärl när det gäller hushållsavfall där det minsta är på 190 liter och det största är på 660 liter. Bästa sättet att se vilka dagar man har sina hämtningar är genom att logga in i självserviceportalen på lidingo.se alternativt kontakta kundcenter. Då Högberga och Brevik ligger intill varandra har de troligtvis hämtningar samma veckodagar. Eftersom vissa har hämtning varje vecka medan andra har varannan eller t om var fjärde samt tillhör olika områden så blir det för mycket information att publicera på hemsidan. Kärlet ska stå max 5 meter från bilens stannställe (såvida den fysiska miljön inte förhindrar detta).
  Handtagen ska vara vänt utåt, mot sophämtaren och kärlet ska vara utställt från 06:30 på hämtningsdagen.

  Vänliga hälsningar
  Lidingö stad kundcenter
  Alexandra Kundtjänsthandläggare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.