Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad är era planer angående Sticklingevägen?

Vad är era planer angående Sticklingevägen? Med tanke på att ni håller på att mäta där. Jag undrar framförallt över Sticklingevägens backe ovanför/nedanför lilla bron.

Med vänlig hälsning,
T. White
T.White Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  På Sticklingevägen har vi gjort en förstudie av trafiksituationen för att avgöra om några förbättrande åtgärder kan göras på sträckan mellan Norra kungsvägen och Tyktorpsvägen.

  Med vänlig hälsning
  Kundcenter Lidingö stad
  Magnus Processkoordinator
 • Hej, vi boende på Islingeplatån har framfört synpunkter på den osäkra trafikmiljön längs Sticklingevägen i flera år nu, framförallt pga trafik som genar genom Islinge til och från Sticklinge. Detta måste få ett slut. De kan (och ska enligt era handläggare) åka längs Kyttingevägen som har både gång- och cykelväg längs hela vägen!

  Vi har flera gånger bett om 1) hastighetssänkande åtgärder samt 2) att genomfart ska förbjudas. Det som har hänt är man har tagit bort ett övergångsställe utan att göra någon annan lösning.

  Jag utgår från att nu när översyn sker (igen?) att man verkligen vidtar åtgärder som förändrar situationen längs våra barns skolväg (ungefär hälften av barnen går i Sitcklinge skola och har helt oskyddad väg till skolan delvis idagsläget.)

  Vönliga hälsningar
  Anna, Constantiavägen
  0707-153221 om ni vill ha mer input 
  Anna Haettel
 • Hej Anna!

  Tack för dina synpunkter.

  Utredningen som vi nämner ovan är nu färdig och ska tas upp i teknik- och fastighetsnämnden, troligen i november. Så snart nämnden fattat ett beslut kan vi berätta mer om vilka åtgärder som ska göras.

  Vänliga hälsingar
  Lena
 • Hej igen.

  Jag undrar fortfarande vad som händer med Sticklingevägen? Hela skolåret är fruktansvärt då det är en livsfarlig och totalt oskyddad skolväg som folk använder som genväg till och från Sticklinge, trots att Kyttingevägen finns med cykel- och gångbana bredvid. Snälla vidta ordentlgia åtgärder så vi blir av med alla som genar omgående (vi boende har gett massor av förslag redan!).
  Hälsningar Anna Constantiav 40
  Anna
 • Hej Anna,

  Jag förstår din oro och har kontaktat vår trafikingenjör för att få klarhet i vad som händer i frågan. Så snart jag får besked kommer jag att uppdatera vårt svar här i forumet.

  Vänliga hälsningar,
  Paola Kundcenterchef
 • Hej Anna,

  Som svar på ditt tidigare inlägg kan jag berätta att frågan om Sticklingevägen kommer att tas upp i Teknik- och Fastighetsnämnden under hösten för beslut om vilka åtgärder som ska vidtas.

  Vänliga hälsningar,
  Paola Kundcenterchef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.