Ulla Aspgren

Hej!
Det finns en njutbar gång- och cykelväg längs med vattnet ute vid Elfvik. Det är också fint att kunna stanna till och sätta sig på en soffa. Dock undrar jag hur det förhåller sig med gräsklippningen vid själva soffplatsen. Förra sommaren var det klippt där men inte denna sommar. Bifogar två soffbilder och en vybild så soffplatsen kan lokaliseras. Den ena soffbilden är från 16 juni och den andra från idag, dvs 23 juli. Det skulle vara mera inbjudande att sitta ner om gräset vore klippt. Är det något som kommer att ske?


Ulla Aspgren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ulla,

  Tack för din fråga om gräsklippning på Elfvik. För att kunna hjälpa dig vidare behöver jag veta lite närmare var du har tagit bilderna. Är det nedanför Rönneberga?

  Vänliga hälsningar,
  Paola
 • Hej!

  Gång- och cykelstigens namn är Skogshemsvägen. Räknat från Rönneberga på höger sida så är det 5:e soffplatsen med bord och 2 soffor. Går eller cyklar man vidare så kommer man till Villa Elfviks Strand som ligger närmare denna plats än Rönneberga. Det finns flera soffor intill gång- och cykelvägar här på Lidingö där gräset borde kunna klippas men för egen del så är det den här beskrivna soffplatsen som jag vill använda. Tacksam för information om hur det förhåller sig med gräsklippningen runt sofforna och om åtgärd.

  Med vänlig sommarhälsning
  Ulla Aspgren


  Ulla Aspgren
 • Hej igen,

  Tack för ditt svar och utförlig beskrivning.
  I detta område klipps gräset 5 gånger/år och jag har meddelat våra duktiga parkarbetare att de behöver se till denna plats så att den blir trevligare att besöka.

  Med önskan om en fortsatt trevlig sommar,
  Paola
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.