Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Parkeringssituationen

Hej!
Det är trevligt med liv och rörelse, lekande barn och fotboll i grannskapet, men ...
Där Trastvägen övergår i Vråkvägen (smal lokalgata) har vi vissa kvällar numera en minst sagt rörig parkeringssituation. Ibland rent kaotisk med bilar på båda sidor, mot färdriktningen m.m. Detta i direkt anslutning till lekplatsen! Det är ibland svårt att komma fram och det är stor risk att det kommer att leda till en olycka. I bästa fall bara med materiella skador. Har staden några planer för att ordna upp denna situation?

Frågan är ställd två gånger via kontaktformuläret med begäran om svar men utan framgång.
Jan Lindstedt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jan!

  Var det är tillåtet att parkera och inte bestäms av tekniska nämnden och denna typ av önskemål hanteras av deras tjänstemän. Då Lidingö stad får in en stor mängd önskemål av denna typ kan ingen åtgärd garanteras.
  Lidingö stad är normalt restriktiv med att ändra parkeringsregler men vi kan tänka oss att utreda frågan om ni alla på gatan går ihop och pratar om frågan och gemensamt formulerar ett signerat brev till oss.

  När du kontaktar oss via kontaktformuläret ska du alltid få ett autosvar med ett ärendenummer. För specifika ärenden får du gärna kontakta kundcenter på telefonnummer: 08-731 30 00, öppet vardagar 08:30-16.

  Med vänliga hälsningar
  Kundcenter Lidingö stad

  Alexandra Kundtjänsthandläggare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.