Till senaste kommentaren

Allmänhetens åkning 1 april - 4 juni 2019

Allmänhetens åkning

1 april - 4 juni 2019:

Är det bara ishockey som gäller? Vi som åker utan klubba då? Kan vi  bara hoppas på att isen är helt tom om vi nu skulle chansa på att ta oss dit!

I ishallen finns det anslag om att puck och klubba är på den ena halvan av isen men det står inte så på hemsidan! Jag åkte i dag (tisdag 2 april) och sa till en man med sin adept att de borde vara på den andra halvan, det står ju så på anslag vid sargen. Men han ansåg att det var hockey på hela banan som gällde för det står ju så på hemsidan. Ja, det gör ju det, står på hemsidan alltså + på en affisch när man kommer in i ishallen. Torsdagar är även med målburar! 

Det fanns ingen vaktmästare i närheten att fråga och vet de vad som gäller, när det är så dubbeltydigt? Vi var sju stycken på isen, tre som spelade hockey. Det skulle vara trevligt om halva isen var till för oss utan puck och klubba.  Om det nu faktiskt är tänkt att det är så borde det ju också framgå tydligt i informationen om allmänhetens tider. 

Vad är det som gäller? Törs man gå dit på torsdagar? 

Se nedan bilder från hemsidan och från ishallen.

 

G. Olofsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Nu är det eftersäsong och då är allmänhetens
  åkning i Childhoodhallen till för alla, med eller utan klubba och puck.

  Under säsong brukar de som vill ha klubba och puck vara i den andra hallen (Danica isannex).

  Skylten med pilarna är den som gäller nu. Du har gjort helt rätt, det var bara synd att du inte såg skylten med telefonnumret till vaktmästaren utanför vaktmästeriet, då han hade kunnat hjälpa till med att reda ut alla missförstånd.

  Så hoppas du får en bättre upplevelse i morgon!

  Väl mött i Childhoodhallen.


  Hanna Kundtjänsthandläggare
 • Kan ni inte skriva ut på hemsidan att isen är delad för att göra det tydligare för alla. Det borde vara enkelt att lägga till!
  G. Olofsson
 • Hej,
  Nu finns informationen på hemsidan att isen är delad vid allmänhetensåkning.

  Hoppas ni får en trevlig upplevelse nästa gång ni åker skridskor!
  Hanna Kundtjänsthandläggare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.